Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Elefántvérben tocsogó felesleges luxus
Mindig mélységes szomorúsággal és dühvel tölt el, ha olyan hírt hallok, amely az állatok emberi kapzsiság miatt történő lemészárlásáról szól.

Bár ilyenkor jómagam is félve nézek oda, mert tisztában vagyok vele, hogy milyen hatással lesz a lelkiállapotomra, de úgy gondolom, fel kell hívni az emberek figyelmét rá akkor is, ha látszólag nem tehetnek ellene semmit.

""

Akár a luxus, akár a kuriózum kedvéért, soha nem birtokolnék vagy kereskednék olyan termékkel, legyen az bármilyen drága vagy gyönyörű, amely ilyen szenvedés és kegyetlenség árán született. Mérhetetlenül elítélem azokat az orvvadászokat, akik méreggel elkábítják a szerencsétlen áldozatokat és még éltükben csonkítják meg ezeket a fenséges vadállatokat.

Egy nemzetközi kezdeményezésnek köszönhetően talán idővel sikerül megfékezni ezt a borzalmat, de ha nem vásárolsz elefántcsontból készült termékeket, a tiszta lelkiismereten túl te magad is kiállsz egy jó ügy mellett. Ha már a bolygó vezető faja az ember, ha nem válik hasznára a természetnek, legalább próbáljon ne ártani neki.

A teljes cikket itt olvashatod el az elefántokról, vigyázz, felkavaró kép!
 

Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.