Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Egy kis hegyi levegő az orcákra tiszta ásványi sminkkel
Ha lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnél sminkelni, számtalan gyönyörű szín közül választhatsz a pirosítók terén is, csupán néhány szempontot kell figyelembe venned, hogy megkíméld a bőröd.

Bár sokszor a környezettudatos vásárlóknak is meggyűlik a baja az egyes termékekkel, azért szerencsére vannak olyan márkák is, melyekben bátran meg lehet bízni. Ha a sminkelésről van szó, nem lehetsz elég óvatos, hiszen közvetlenül az arcbőrödre kerülnek ezek a szerek és korántsem mindegy, hogy milyen összetevőkkel találkozik ez a bőrfelület.

Ami számomra fontos szempont, hogy az általam használt termék állatkísérlettől mentes legyen, hiszen hiába tökéletes egy szempillaspirál vagy egy rúzs, ha a professzionális hatást ártatlan állatok szenvedése árán kísérletezték ki. Tapasztalatom alapján természetes szépítőkkel is látványos eredményre juthatunk, csak egy pici kutakodás és tesztelés szükséges, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Ezért kíméli a bőröd

Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódítanak a természetes ásványi sminkek, amikben az a nagyszerű, hogy egyrészt nem tartalmaznak alkoholt, parabéneket és vegyszereket, valamint mentesek mindenféle állati eredetű összetevőtől és parfümtől, - ami allergizálhatná a bőrt -, másrészt nem végeztek állatkísérleteket a fejlesztésük során.

Ha semmi mást nem használsz csak egy szempillaspirált és egy leheletnyi pirosítót, máris sokat tettél annak érdekében, hogy egy kis melegséget és selymességet kölcsönözz az arcodnak. Mivel az ásványi pirosítók természetesen gazdagok színpigmentekben, ezért először mindig kis mennyiséget vigyél fel az ecsetre és ha szükséges, ismételd meg a műveletet, amíg a kívánt színt el nem éred.

Egy korábbi cikkünkben az ásványi sminkek helyes használatát is elolvashatod ide kattintva.

A BareFaced Beauty 4 gr-os Athena árnyalatú pirosítóját kaptam meg tesztelésre. A por egy csavaros tetejű tégelyben rejlik, melyen egy elforgatható biztonsági zár is található, így akkor sem szóródik ki a kupakba, ha reggel gyorsan bedobod a táskádba.

A port ásványi alapozó használata után egy erre alkalmas ecsettel, körkörös mozdulatokkal vittem fel az orcákra, éppen csak annyit, amennyit a természetes hatás megenged. Nemcsak a bőrödet, de a pénztárcádat is megkímélheted, hiszen mindennapos használat mellett is hihetetlenül sokáig elég. A tartósságára sem lehet panasz, 5-6 órán keresztül biztosan a helyén marad az így készített smink.
 

Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.