Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Puha, selymes haj, életteli szín természetesen
Minden nő dús és csillogó fürtökre vágyik, erős és egészséges hajra. Ha mindezt vegyszerek nélkül szeretnéd elérni, tegyél egy próbát az amla porral.

Elsőre talán furcsán hangzik, hogy egy por fog segíteni hajad felélesztésében, de már egy használat után látni fogod a különbséget. Az amla port az Emblica Officinalis fa gyümölcséből nyerik, mely indiai köszméte néven vált ismertté és régóta használatos növény az ayurvédikus gyógyászatban. Kiemelkedő C-vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a hajhagymákat és a fejbőrt, valamint dússágot, fényességet és erőt kölcsönöz a hajnak.

Serkenti a hajnövekedést és késleltetheti az ősz hajszálak elterjedését is. Bármilyen hajra használható, viszont figyelembe kell venni, hogy rendszeres alkalmazása sötétíti a hajszálakat. Gazdag enzimekben, tanninokban és flavonoidokban is.
Használata során a fejbőr szépen megtisztul a szennyeződésektől és a korpásodást is meggátolja, valamint javitja a haj szerkezetét a vízháztartás visszaállítása által. Hajhullásra, korpás és zsíros hajra is alkalmazható vagy ha éppen fakónak és színtelennek érzed tincseidet.

Így használd

Elkészítése rendkívül egyszerű: 1-2 evőkanál port (hajhossztól függően) kell elkeverni annyi meleg vízzel, amivel elérheted a paszta szerű állagot, melyet könnyen fel tudsz vinni a benedvesített hajad teljes hosszára úgy, hogy nem csöpög, amíg az öblítésre várakozol.

Nagyjából fél óra elteltével alaposan mosd ki a hajadból a keveréket, majd használd a megszokott samponod (de a samponos mosás akár el is hagyható).

Ha a hajnövekedés serkentése az első számú célod, akkor csöpögtess a keverékbe néhány csepp ricinus olajat, melytől még csillogóbb és még puhább lesz hajkoronád, nem beszélve arról, hogy a hajszálak is szorgos növekedésnek indulnak.

Címkék:
haj, receptúra, szépség
Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.