Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Fókuszban a fülünk, avagy fájdalomcsillapítás hangokkal
A zenével és hangokkal történő gyógyítás nem új keletű dolog és akár bizonyos gyógyszerek szedését is kiválthatjuk hangterápiával.

Mivel egy időszakban viszonylag sűrűn fájt a fejem, így rengeteg módszer kipróbálására - és egyúttal tesztelésére - volt lehetőségem. Az egyik, ami különösen bevált migrén esetében, az a hangterápia volt. Itt persze nem kell semmiféle ördöngösségre gondolni, egyszerűen csak kikerestem az egyik videomegosztó oldalról az olyan elnevezésű tartalmakat, amelyek fejfájás és egyéb fájdalmak megszüntetésére fókuszáltak.

Persze ezekből rengeteget lehet találni, ha az ember alaposan körülnéz, így egyéni ízlés és persze testünk reakcióinak leszűrése a mérvadó, hogy végül melyik mellett döntünk.
Ha ezt a módszert választjuk, mindenképpen egy kényelmes testhelyzetet vegyünk fel - természetesen a legjobb, ha fekszünk egy kellemes szobában. A fejhallgató azért ajánlott, mert így egyrészt nem zavarunk másokat a szokatlan hangokat kibocsátó “zenéinkkel”, másrészt közvetlenebbül tud hatni az érzékeinkre és valószínűleg hatásosabb is.

Találd meg a megfelelő rezgéseket!

Mivel szeretek olyan tapasztalatokat megosztani a blogon, amiket valóban személyesen teszteltem, így az alábbi videóról saját véleménnyel is tudok szolgálni, ám ez ne tévesszen meg senkit, hiszen ez is olyan, mint bármi más: valakinél beválik, míg másoknál nem működik.

Aki igényli, olyan gyógyító zenéket is találhat, amik valóban hasonlítanak egy dallamos zenéhez, de jómagam ezúttal egy zene nélküli rezgést választottam, mely a megfelelő frekvencia segítségével szabadíthat meg minket a fájdalomtól.

Úgy gondolom, egy próbát megér, főként, ha gyakran szenvedünk ilyen-olyan fájdalmaktól, akinek pedig abszolút nem áll rá a füle erre a fajta gyógymódra, válasszon egy kellemes dalt a kedvencei közül, mert a zene a lelkünkre is pozitív hatást gyakorol, ami pedig testi egészségünk alappillére.

Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.