Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Milyen mérgeket kell tavasszal kiűznünk a testünkből és szükség van-e egyáltalán erre?
Ahogy a természet ciklikusan időről-időre változik, úgy a testünknek is változóak az igényei évszakonként. Ettől a természetes körforgástól azonban már olyannyira elszakadtunk, hogy nehéz felvenni vele a ritmust.

Talán éppen ezért van akkora keletje a legkülönfélébb méregtelenítő rituáléknak, mert valami mégis arra ösztönöz minket, hogy helyreállítsuk a felborult egyensúlyt. Ha a táplálékaink természetes formában tartalmaznának megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, akkor a máj, a vesék, a nyirokrendszer és a bőr is képes lenne megterhelés nélkül végezni a munkáját.

Miért lehet szükség rá?

A legnagyobb gondot a feldolgozott élelmiszerek, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek jelentik, melyek folyamatos fogyasztása extra terhet ró az emberi test kiválasztórendszerére. Ez a folyamat nemcsak plusz kilókhoz és esztétikailag zavaró narancsbőrhöz vezet, hanem rossz közérzetet, állandó fáradtságérzetet is okoz, nem beszélve az egyre gyakoribb jelenséggé váló ételallergiákról.

Rengeteg érv szól a méregtelenítés mellett, de ellene is, ezért bármilyen kúrát is választunk, érdemes mindezt szakember bevonásával és ellenőrzése mellett tenni. A hatékonyságot, az ésszerűséget és a kíméletességet mindig szem előtt kell tartani, hiszen nem az a cél, hogy testünk még jobban kimerüljön.

Rendszeres, jóleső mozgással, megfelelő mennyiségű tiszta víz és egészséges ételek fogyasztásával nem kell attól tartanunk, hogy méreganyagok halmozódnak fel a szervezetünkben, mert könnyített üzemmódban tudja végezni a dolgát.
Kétségeiddel és kérdéseiddel mindenképpen keress fel egy táplálkozási szakembert, aki össze tud állítani egy számodra megfelelő, ésszerű tisztítókúrát és egészséges étrendet.

 

Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.