Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Miért nem hagyjuk, hogy a szervezetünk megbirkózzon a betegségekkel?
A fájdalom, a betegség és mindenféle nyavalya nyilván nem kellemes sem a testünk, sem a lelkünk számára, de nem gondolom azt, hogy a gyógyszerek minderre valódi és egészséges megoldást kínálnának. Sőt!

Jómagam évekig elszenvedtem annak a nem túl következetes – vagy nagyonis az -gyakorlatnak az ártó hatásait, melyben az orvosok minden ismeretlen eredetű gyulladást vagy fertőzést antibiotikummal kívánnak meggyógyítani.
A hatás persze nem marad el, mert nagyon rövid idő alatt tényleg sokkal jobban éreztem magam, ugyanakkor bele kerültem egy ördögi körbe, amely idővel egyre erősebb gyógyszerek alkalmazását követelte meg. A tünetek egyre erősebben tértek vissza, az a gyógyszer, amely előzőleg hatott, később már semmit nem javított a helyzeten…

Aztán egyszercsak – évek múltán - elegem lett és elhatároztam, hogyha legközelebb felerősödnek a tüneteim nem megyek orvoshoz. Iszonyatosan nehéz napok következtek. Tiszta vízzel próbáltam gyógyítani magam és néhány kínkeserves nap után lassan elindult valami. A kimerült szervezet valószínűleg utolsó energiáival próbálta megkezdeni az öngyógyítást, amit eddig nem hagytam neki, mert elnyomták mindenféle vegyszerekkel.

Nem állítom, hogy teljesen kigyógyultam, de azóta sem szedek semmilyen gyógyszert és a tüneteim soha nem tértek vissza olyan intenzitással, mint abban az időben. Ha pedig kicsit rosszabbodott a helyzet, szinte éreztem, ahogy a testem azonnal „bekapcsol” és végzi a dolgát.

Ez ugyan csak saját megtapasztalásom, de az alábbi videóban egy orvosnő beszél a gyógyszerekről, a mögöttük álló gépezetről és arról, hogy élhetnénk másként is:

 

Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.