Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 
bld
 
Vízbázisú körömlakk? Egy természetbarát választás rengeteg előnnyel
A hagyományos lakkok esetében fő szempont az egyenletes fedés, a tartósság és az intenzív szín. A vízbázisú körömlakk egy innovatív alternatíva, ha óvni szeretnéd a környezeted és persze a saját egészséged is. Lássuk az előnyöket és a hátrányokat!

A körömlakkok esetében az első, amit vizuálisan megvizsgálunk a szín, majd jöhet a fedőképesség tesztelése és néhány nap alatt a tartósság is kiderül. A vízbázisú lakkoknál az időtállóság az egyetlen előny, melyről le kell mondanod, cserébe viszont számtalan pozitív tulajdonságot kapsz.

Az üvegcse zárókupakjának eltávolítása után nem csap meg a szokásos „fejfájdító” illat, mivel ezek a lakkok nagyon enyhe, alig érezhető kellemes illattal rendelkeznek. Ráadásul a lemosásukhoz sem kell acetont vagy körömlakklemosót használnod, így további káros anyagoktól kíméled meg a tested. Ha lakkozás után sokszor tapasztaltad, hogy a körmeid elszíneződtek, szárazzá és törékennyé váltak, ezt a problémát is elfelejtheted.

Így használd!

Csak néhány egyszerű praktikát kell bevetned annak érdekében, hogy a végeredmény szemet gyönyörködtető legyen. A körmeid előkészítése utána alaposan moss kezet langyos, szappanos vízzel. Ez azért lényeges, hogy minden apró szennyeződéstől megtisztítsd, valamint, hogy zsír- és olajmentes legyen a felület.

A körömlakkot néhány perce állítsd meleg vízbe, majd kissé rázd fel, hogy szép egységes festékkel dolgozhass. Ezt követően kezdődhet a lakkozás. Jómagam nem vagyok túl ügyes e téren, de nem volt nehezebb dolgom, mint a megszokott termékekkel. Az első rétegnél ügyeltem a forma kialakítására, ekkor még picit csíkosnak tűnt az eredmény, de a száradás során szépen eloszlottak az apróbb tökéletlenségek. Körülbelül 1 perces várakozás után festettem fel a második réteget, mellyel a végeredmény sima, csillogó és gazdag színű lett.

Ha elkészültél, arra ügyelj, hogy 3-4 órán belül kíméld meg a körmöket a hosszú, meleg vizes pancsolástól. A forgalmazó a tartósság meghosszabbításához a saját színtelen lakkját ajánlja, mely nemcsak védelmet nyújt, de a csillogást is feltűnőbbé varázsolhatod.

Az eltávolítása pofonegyszerű lesz, csak néhány percre meleg vízbe kell áztatni a kezeid és matricaszerűen lehúzhatod a megunt vagy kissé megkopott lakkot.
Ha szívesen váltogatod – akár kétnaponta is - a színeket az ujjaidon, ez egy tökéletes választás, de akkor is előnyös, ha csak egy-egy alkalomra vagy hétvégente csinosítanád ki a körmeid.
 

Címkék:
biocicoma, szépség
Eszter  -  2016-03-06 23:17
Szia! :) Pandhys termékeket hol lehet vásárolni? Lehet még kapni? Én is bio kozmetikai eszközöket használok .. de ezzel a márkával még sosem találkoztam és adnék neki egy próbát :) Sajnos nem találtam sehol sem olyan oldalt ahol forgalmaznak pandhys terméket vagy azok árait. Kérlek szépen írj nekem e-mailt! Köszönöm a segítségedet! :)
Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.