Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 

Bár a szépség és az egészség kéz a kézben járnak, nem ismerek olyan nőt, aki ne szeretné kihangsúlyozni azt, amit a legszebbnek lát saját magán. E rovat célja, hogy megtalálja a szépség és az egészség közötti egyensúlyt, a "ne árts!" jelmondat jegyében.

«
1
Házilag elkészíthető, természetes arctisztító maszk szénből
Egyre többször használják az aktív szenet kozmetikai szerekben, hiszen kivételes tisztító hatása segít, hogy a bőr valóban fellélegezzen.
Elolvasom
Biocicoma
Puha, selymes haj, életteli szín természetesen
Minden nő dús és csillogó fürtökre vágyik, erős és egészséges hajra. Ha mindezt vegyszerek nélkül szeretnéd elérni, tegyél egy próbát az amla porral.
Elolvasom
Biocicoma
Mi az a bioparfüm és miért különleges?
Az illatok körülvesznek minket, befolyásolják hangulatunkat, olyannyira részei az életünknek, mint a belélegzett levegő. A természetes illatok képesek a mentális gyógyulást is elősegíteni, míg mesterséges társaik rengeteg veszélyt hordozhatnak magukban. A parfümöket, a testápolókat, samponokat és a legkülönfélébb kozmetikai termékeket ezért érdemes nagy körültekintéssel kiválasztani.
Elolvasom
Biocicoma
Számolj le a narancsbőrrel egy házilag készült, cosmeceutical bőrradírral!
A test általános egészségi állapotát híven tükrözi a bőrünk, ezért a napi törődés mellett mindig kísérd figyelemmel, milyen esetleges változásokat tapasztalsz. Bár a narancsbőr nem elsősorban esztétikai probléma, mégis főként a látványa miatt tud bosszúságot okozni gazdájának.
Elolvasom
Biocicoma
Hogyan működik az izzadásgátló és miért káros? Van más alternatíva?
A tikkasztó nyári hőség nemcsak a gyümölcsérleléshez járul hozzá, de a frissességünket is erősen próbára teszi, így sokszor a nagy eredményekkel kecsegtető, de káros izzadásgátlók mellett tesszük le a voksunkat. Nézzük, milyen egészségre ártalmas anyagokat találsz ezekben, és van-e valami hatékony alternatíva.
Elolvasom
Biocicoma
Egy kis hegyi levegő az orcákra tiszta ásványi sminkkel
Ha lelkiismeret-furdalás nélkül szeretnél sminkelni, számtalan gyönyörű szín közül választhatsz a pirosítók terén is, csupán néhány szempontot kell figyelembe venned, hogy megkíméld a bőröd.
Elolvasom
Biocicoma
Íme a tisztálkodó szer, mellyel megspórolhatod a testápoló használatát
Habár a szép bőr a belső egészséggel kezdődik, a szennyezett városi levegő, a smink és a természetes zsírosodási folyamatok okán alapos tisztítást igényel nap, mint nap. A rutinszerű zuhanyzáson és fürdésen túl nincs szüksége a bőrnek különleges bánásmódra, hiszen tökéletesen tudja a dolgát, ha hagyjuk, hogy végezze.
Elolvasom
Biocicoma
«
1
Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.