Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 

Sosem értettem, hogy a gyógynövényekkel és egyéb természetes módszerekkel gyógyítókat miért ostromolják, hiszen  a megfelelően használt növényi gyógyszerek kíméletesen működnek, ellenben a szintetikus bogyóknak számtalan mellékhatása van, melyet jómagam is megtapasztaltam. Ha tudomásod van bármilyen betegségre való hajlamodról, szelíd módszerekkel akár elejét is veheted a bajnak, de meg is gyógyulhatsz a segítségükkel.

«
1
Fókuszban a fülünk, avagy fájdalomcsillapítás hangokkal
A zenével és hangokkal történő gyógyítás nem új keletű dolog és akár bizonyos gyógyszerek szedését is kiválthatjuk hangterápiával.
Elolvasom
Ellenszer
Lépesmézzel a testi-lelki egészségért?
Nagyon sokszor hallom a környezetemben, hogy már semmi sem olyan, mint régen volt. A fejlődésnek persze nemcsak hátulütői vannak az egészségre nézve, de valóban egyre több értéktelen élelmiszer kerül az asztalokra.
Elolvasom
Ellenszer
Gyógyulás egy egyszerű, természetes módszerrel - vajon tényleg olyan hatékony a mágnesterápia?
Rengeteg pro és kontra érvet lehet találni a különböző alternatív gyógymódokkal kapcsolatban és van, ahol csak tapasztalati eredményekre hagyatkozhatunk. De elegendő mindez az alkalmazásukhoz?
Elolvasom
Ellenszer
A rendszeres mozgás nem váltható ki egészséges táplálkozással
A mozgás kulcsfontosságú és nélkülözhetetlen a jó egészséghez, főként azok a tornák hatékonyak, melyek a gerinc rugalmasságát, fittségét segítik elő. Lényeges szempont az is, hogy élvezd azt a sportot, melyet űzöl.
Elolvasom
Ellenszer
Milyen mérgeket kell tavasszal kiűznünk a testünkből és szükség van-e egyáltalán erre?
Ahogy a természet ciklikusan időről-időre változik, úgy a testünknek is változóak az igényei évszakonként. Ettől a természetes körforgástól azonban már olyannyira elszakadtunk, hogy nehéz felvenni vele a ritmust.
Elolvasom
Ellenszer
Energiahiány, rosszkedv, fáradékonyság... - mi áll valójában a tavaszi fáradtság mögött?
A lakosság több, mint 90 százaléka szenved tőle, pedig az ok egy egyszerű vérvétellel kideríthető, mégsem jellemző, hogy komolyan veszik.
Elolvasom
Ellenszer
Ha az étel gyógyíthat, akkor képes megbetegíteni is?
Egyre több a táplálékallergiás és táplálékintoleranciában szenvedő ember, ami önmagában nem betegség, viszont számtalan rejtett ok húzódhat meg a háttérben, a tünetek pedig ugyancsak változatosak lehetnek.
Elolvasom
Ellenszer
«
1
Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.