Belépés
E-mail:
 
Jelszó:
 
 
 

"A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban, a gazdaságban és a politikában."

David Attenborough

«
1
Így segíthetsz a fecskéknek, hogy jövő tavasszal többen térjenek vissza
Bár a természet rendjébe nem célszerű beavatkozni, ha emberi tevékenység miatt történt a változás, törekednünk kell a helyrehozatalára.
Elolvasom
Eszmélő
Növénymintás tojások, természetes színnel festve
Biztosan neked is van bevált módszered a tojásfestésre, de ha szívesen kísérletezel természetes színezőkkel, keresgélj a konyhában, a zöldségek és a fűszerek között.
Elolvasom
Eszmélő
Téli madáretetés - mit, mit ne, meddig és hogyan?
Ha szeretsz madárcsicsergésre ébredni és szíveden viseled a kismadarak téli túlélését, gondoskodj róluk eleség kihelyezésével. Íme a fő szabályok.
Elolvasom
Eszmélő
Ültess fát 3 perc alatt egy reggeli áráért!
Szívesen tennél te is valamit a környezetért, de nem tudod, hogyan segíthetnél? Ne gondolkodj tovább, vegyél egy virtuális facsemetét, melyet aztán a valóságban egy rehabilitációra szoruló területre ültetnek. A cél 55 000 fa és egy csodás, madárcsicsergéstől hangos, élettel teli erdő.
Elolvasom
Eszmélő
Kegyetlenségmentes kozmetikumot mindenkinek
Honnan tudhatod, hogy az általad használt kozmetikumokat nem állatokon tesztelték? A vásárlás rutinos dolog. Ha valami elfogyott veszünk újat helyette, a megszokottat vagy ami éppen megtetszik. De az a tény valahogy senkit nem foglalkoztat - vagy csak nagyon keveseket - hogy a polcról könnyed mozdulattal leemelt termék valójában hogyan is jutott ebbe az állapotába.
Elolvasom
Eszmélő
Miért nem hagyjuk, hogy a szervezetünk megbirkózzon a betegségekkel?
A fájdalom, a betegség és mindenféle nyavalya nyilván nem kellemes sem a testünk, sem a lelkünk számára, de nem gondolom azt, hogy a gyógyszerek minderre valódi és egészséges megoldást kínálnának. Sőt!
Elolvasom
Eszmélő
Biodízel miatt pusztulnak az esőerdők
Amikor az ember megvesz egy terméket, a legtöbbször tudatában sincs annak, hogy mit is tartalmaz az a valami, amiért fizet.
Elolvasom
Eszmélő
«
1
Keresés
Címkék
Legolvasottabb
 
Copyright © 2013-2014 BioMisszió. Minden jog fenntartva.
Másolás és kivonatolás csak a BioMisszió engedélyével lehetséges.